>
 

Over ons

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Met meer dan 10 jaar ervaring in de zonnepanelen weten wij als geen ander voor welke dagelijkse uitdagingen zonne-energie een oplossing kan zijn. Overal Zonnepanelen is de specialist in doe-het-zelf zonnepanelen installaties voor de camper, boot en tuinhuis. U kunt bij ons terecht voor complete zonnepanelen sets, kleine zonnepanelen, flexibele zonnepanelen, opvouwbare zonnepanelen, huishoud- en recreatie accu's, laadregelaars, montage- en bevestigingsmaterialen, kabels en connectoren en advies!

Onze missie

Waar staan we voor?

Wij geloven dat de kleinste verandering het grootste verschil maakt. De energietransitie moet voor iedereen toegankelijk zijn. Ook voor mensen die energie nodig hebben op plaatsen waar de gangbare toepassingen niet werken. En dat voor ieder budget. Om dat te bereiken zetten wij in op scherpe prijzen, een specialistisch productassortiment en maatwerkadvies. 

Doelstelling

Wat willen we bereiken?

Ons doel is om op iedere camper, boot, caravan en tuinhuis in Nederland duurzame energie op te wekken met behulp van zonnepanelen, maatwerkoplossingen en scherpe prijzen. Naast dat we op deze manier de energietransitie voor een breed publiek mogelijk maken, dragen wij ook bij aan natuurontwikkelingsprojecten. Momenteel planten wij voor iedere bestelling een boom in een voormalig intensief landbouwgebied van 20.000 hectare langs de Noordzee. Dankzij onze klanten kunnen wij bijdragen aan dit prachtige project en daar zijn wij erg trots op. Lees hier meer over dit project.