Bestellen en verzenden

Wij durven te zeggen dat we de scherpste leverancier van Solarfam producten zijn in heel Nederland en België.

De kans is erg klein, maar mocht u een product elders toch voordeliger tegenkomen, laat ons dit weten. Indien het om exact hetzelfde product gaat matchen wij de prijs en krijgt u daarbovenop nog een korting van 10%. Dit geldt alleen als het product door een Nederlands of Belgisch bedrijf wordt aangeboden.

In principe niet. Voorlopig doen wij de verkoop aan particulieren via onze webshop. In uitzonderlijke situaties kunnen bestellingen op afspraak worden opgehaald of geretourneerd in ons magazijn in Utrecht. Voordat de bestelling in het magazijn wordt klaargezet dient deze wel al afgerekend te zijn via de webshop omdat er in het magazijn geen betalingen worden aangenomen.

Bestellingen in Nederland en België worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd door onze pakketpartner GLS.

Voor bestellingen naar de rest van Europa houden wij een levertijd van 5 tot 10 werkdagen aan.

Alle bestellingen worden vanuit ons logistieke magazijn in Utrecht verzonden. U kunt uw bestelling ook op afspraak komen ophalen in Utrecht.

Bestellingen die in het weekend worden geplaatst worden doorgaans op maandag verwerkt en op dinsdag verstuurd. U ontvangt uw bestelling dan op woensdag.

Ja. Zodra wij de bestelling hebben verwerkt wordt deze aangemeld bij GLS. Nadat de verzending is aangemeld bij GLS krijg jij een Track&Trace code in je mailbox en wordt je bestelling in principe altijd de volgende werkdag geleverd op een willekeurig door GLS gepland moment. Mocht dat moment niet schikken, kun je via de Track&Trace link een ander bezorgmoment inplannen.

Nee. U bestelt bij ons losse zonnepanelen en/of toebehoren, of complete doe-het-zelf installatiesetjes. Met onze handleiding erbij is de installatie niet moeilijker dan het in elkaar zetten van een gemiddeld Ikea-kastje!

Geen probleem, wij staan elke dag van de week van 8:00 tot 20:00 klaar om u te adviseren met het samenstellen van uw systeem. Het helpt ons enorm als u de modelnummers en/of specificaties van uw bestaande apparatuur bij de hand heeft, zoals bijvoorbeeld van een accu die u wilt opladen.

Ruilen en retourneren

Binnen 30 dagen na ontvangst van je product heb je 3 opties:


1) je product gratis ruilen voor een ander product
2) je product laten repareren
3) je product op eigen kosten retourneren en je geld laten terugstorten

Je kunt contact opnemen via info@overalzonnepanelen.nl

Maak een retourmelding aan via het mailadres info@overalzonnepanelen.nl en dan krijg je van ons het retouradres. Je kunt het pakketje zelf in ons magazijn in Utrecht afgeven, of verzenden met een pakketdienst. Het product dient in de onbeschadigde originele verpakking verpakt te zijn. De verzendkosten voor retour zijn altijd voor rekening van de klant.

Dan kun je het pakketje op afspraak komen afgeven in ons magazijn in Utrecht. Mail naar info@overalzonnepanelen.nl om een retourafspraak te maken.

Garanties

Je krijgt op al onze producten een standaard productgarantie van 2 jaar tegen fabricagefouten. Het product zou bij normaal gebruik in de eerste 2 jaar namelijk niet stuk mogen gaan.

Het product wordt dan gerepareerd of gratis geruild tegen een nieuw exemplaar. De verzendkosten voor reparatie of ruilen zijn voor rekening van de klant.

Ja, maar wat als het zonnepaneel onder de productgarantie wel werkt maar heel weinig oplevert?

Daarvoor bieden we ook een vermogensgarantie van 5 jaar. Dankzij deze garantie bent u verzekerd dat het zonnepaneel in de eerste 5 jaar met gemiddeld maximaal 0,8% degradeert in vermogen. Oftewel, na 5 jaar moet het zonnepaneel nog minimaal 96% van het aanvangsvermogen hebben.

Alle onze producten hebben een standaard productgarantie van 2 jaar. Door onze exclusieve partnerschap met Solarfam krijgt u op alle producten in ons assortiment een gratis aanvullende garantie van een jaar. Dus in totaal drie jaar, in plaats van twee! Uiteraard geen kleine lettertjes, dus de garantievoorwaarden zijn hetzelfde in het 3e jaar.

Bellen?

Wij zijn elke dag van 8:00 tot 20:00 bereikbaar op

030 20 72 665