>
 

We hebben een 14-dagen retourbeleid, wat betekent dat u 14  dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgaaf van reden een retour kunt melden. Daarna heeft u nog eens 14 dagen de tijd om het product retour te sturen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


Om een retourzending te melden, kun u contact met ons opnemen via info@overalzonnepanelen.nl. Als uw retourzending wordt geaccepteerd, sturen we u een retourzendingslabel met instructies over hoe en waar u het pakketje naartoe kunt sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retouraanvraag te doen, worden niet geaccepteerd.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen over retourzendingen via info@overalzonnepanelen.nl of 030 20 72 665

Schade en problemen
Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

Restituties
We zullen u op de hoogte brengen zodra we uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, en u laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u automatisch terugbetaald op uw oorspronkelijke betaalmethode. Vergeet niet dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardbedrijf de terugbetaling verwerkt heeft. Gemiddeld duurt dit 2 tot 5 werkdagen, maar in ieder geval binnen 14 dagen na het ontvangen van de retourmelding.

Let op: De verzendkosten bij het retourneren van uw pakketje zijn altijd voor uw eigen rekening. U kunt uw pakket ook bij ons komen afgeven, neem contact op om een afspraak te maken.