We hebben een 30-dagen retourbeleid, wat betekent dat u 30 dagen na ontvangst van uw artikel een retouraanvraag kunt indienen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet het artikel in dezelfde staat zijn als waarin u het heeft ontvangen ongebruikt, met labels, en in de originele verpakking. U heeft ook het aankoopbewijs nodig.

Om een retourzending te melden, kun u contact met ons opnemen via info@overalzonnepanelen.nl. Als uw retourzending wordt geaccepteerd, sturen we u een retourzendingslabel met instructies over hoe en waar u het pakketje naartoe kunt sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retouraanvraag te doen, worden niet geaccepteerd.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen over retourzendingen via info@overalzonnepanelen.nl.

Schade en problemen
Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen
Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals aangepaste producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen). Neem contact op met ons als u vragen heeft over uw specifieke artikel.

Ruilen
De snelste manier om te ruilen, is door het artikel dat u heeft ontvangen te retourneren, en zodra de retourzending is geaccepteerd, een aparte bestelling te plaatsen voor het nieuwe artikel.

Restituties
We zullen u op de hoogte brengen zodra we uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, en u laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u automatisch terugbetaald op uw oorspronkelijke betaalmethode. Vergeet niet dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardbedrijf de terugbetaling verwerkt heeft. Gemiddeld duurt dit 2 tot 5 werkdagen.

Let op: De verzendkosten bij het retourneren van uw pakketje zijn altijd voor eigen rekening